Jouw bedrijfsverhaal is bij mij in goede handen

Hoe vind jij het om te schrijven voor je zaak? Grote kans dat je hier bent beland omdat je steeds weer worstelt om de juiste woorden te vinden. Heb je geen tekst? Komt die ook niet? Blijf niet naar dat lege scherm zitten turen. Schakel RedactieKracht in.

Zakelijke teksten

Organisaties hebben teksten nodig. In allerlei vormen. Die hun eigen sfeer weerspiegelen, afgestemd op hun doelgroep en waarmee ze kunnen laten zien wat ze bijdragen aan de wereld.

RedactieKracht schrijft en redigeert

Zakelijke teksten zijn er in allerlei soorten en maten. RedactieKracht schrijft graag longcopy:

Daarnaast stoei ik als redacteur ook graag met de schrijfsels van anderen. Ik werk op freelancebasis of als interim-contentspecialist bij zieken of pieken. Op communicatieafdelingen, op redacties of bij uitgeverijen.

Geef RedactieKracht mee aan jouw zakelijke teksten

Hoe prettig zou zijn als je die onproductieve tijd voor het witte scherm kon benutten om te doen waar je wél goed in bent? Zakelijk gezien is het ook profijtelijker. Je werkt tenslotte waar je werkt vanwege jouw specifieke talent; niet om zakelijke teksten te schrijven. Wat let je? Stuur een briefingsformulier en probeer RedactieKracht eens uit.

Schrijven is mijn talent en jij hebt wel iets beters te doen ?.

Bel of mail me. Bij een kop koffie wordt snel duidelijk of ik iets voor je kan doen.

Wil je handige tips ontvangen?

  • zakelijk bloggen template

Steeds als ik het interview lees dat Marja heeft geschreven, denk ik: daarin staat nog steeds, kort en bondig, mijn gedachtegoed. Mijn verhaal is nu uitgebreider, maar zo kort en bondig is veel helderder.

Elly Oude Elferink - Ginger Coaching & HR Consultancy