Jouw zakelijke teksten bij mij in goede handen

Hoe vind jij het om zakelijke teksten? Grote kans dat je hier bent beland omdat je steeds weer worstelt om de juiste woorden te vinden. Organisaties hebben teksten nodig. In allerlei vormen. Afgestemd op hun doelgroep, die hun eigen sfeer weerspiegelen en waarmee ze geen flater slaan. Heb je geen tekst? Komt die ook niet? Blijf niet naar dat lege scherm zitten turen. Schakel RedactieKracht in.

Zakelijke teksten

RedactieKracht schrijft en redigeert

Zakelijke teksten zijn er in allerlei soorten en maten. RedactieKracht schrijft graag longcopy:

Daarnaast stoei ik als redacteur ook graag met de schrijfsels van anderen. Ik werk op freelancebasis of als interim-redacteur bij zieken of pieken. Op communicatieafdelingen, op redacties of bij uitgeverijen.

Geef RedactieKracht mee aan jouw zakelijke teksten

Hoe prettig zou zijn als je die onproductieve tijd voor het witte scherm kon benutten om te doen waar je wél goed in bent? Zakelijk gezien is het ook profijtelijker. Je werkt tenslotte waar je werkt vanwege jouw specifieke talent; niet om zakelijke teksten te schrijven. Wat let je? Stuur een briefingsformulier en probeer RedactieKracht eens uit.

Schrijven is mijn talent en jij hebt wel iets beters te doen 😉.

Bel of mail me. Bij een kop koffie wordt snel duidelijk of ik iets voor je kan doen.

In Marja hebben we een nauwgezette redacteur gevonden. We vertrouwen haar met een gerust hart de teksten voor onze nieuwsbrieven toe.

Margot de Zeeuw - Stichting BVA