PR Theater Koningsduyn

PR Theater Koningsduyn

Theater Koningsduyn in Castricum biedt een bijzonder cultureel programma, samengesteld door Anita Mooiweer. Zij vroeg me haar te helpen met de PR.

Geesterhage en Theater Koningsduyn

Multifunctioneel cultureel centrum Geesterhage is de thuishaven van diverse sociaal-culturele en maatschappelijk instanties uit Castricum. Verenigingen kunnen hier ruimtes huren voor hun activiteiten en sinds januari 2017 is er ook een theater: Koningsduyn. Het biedt een podium aan lokale toneel- en muziekgezelschappen, maar is ook geschikt voor bedrijfspresentaties of symposia. Daarnaast worden in het theater landelijk bekende voorstellingen geprogrammeerd. Dat is de passie van Anita Mooiweer.

Interviews

Anita programmeert jaarlijks een aantal kindervoorstellingen en een gevarieerd palet aan cabaret-, theater- en muziekvoorstellingen. Ze vroeg me of ik wilde meewerken aan de PR voor Theater Koningsduyn. ‘Castricum heeft een cultuurminnend publiek, maar de kunst is wel om de gang naar Koningsduyn erin te krijgen. Als we de voorstellingen nu eens vooraf laten bekijken door mensen met een publiek hier in de regio, jij interviewt ze en dat publiceren we in de plaatselijke krant?’ Zo gezegd zo gedaan. En het werkt: de voorstellingen worden beter bezocht.

Persberichten

Soms is het niet te organiseren, zo’n bezoek vooraf. Dan schrijf ik een artikeltje of persbericht dat met foto naar de kranten gaat. Zo komt Theater Koningsduyn meer op het netvlies van de cultuurliefhebbers in de regio. En ik kom weer aan mijn dosis cultuur. Voor de broodnodige inspiratie 😉

PR Theater Koningsduyn

Titel van het project

PR Theater Koningsduyn

Opdrachtgever

Anita Mooiweer

Voor ons theater in Castricum schrijft Marja tot de verbeelding sprekende, enthousiasmerende interviews en persberichten over onze voorstellingen. En de ‘kop’ die ze aan die artikelen geeft, is altijd zo treffend.

Anita Mooiweer - Theater Koningsduyn