Freelance redacteur – bij zieken of pieken

Meestal is de bezetting van je communicatieafdeling of redactie wel toereikend. Maar je hebt van die periodes waarin een paar extra handen heel welkom zijn. Als iedereen op zijn tenen loopt. En de productie van die folder langer duurt dan gepland. Of als je contentmanager in blijde verwachting is, maar de secretaresse de social media er niet meer bij kan doen.

Interim-redacteur

Hoezo, een freelance redacteur?

Als de kopij van die whitepaper bij inlevering niet zo geniaal blijkt als beloofd. Of als het jaarverslag moet worden geschreven, maar je ook twee klantnieuwsbrieven wilt verzenden. En je zult het net zien: iedereen is ziek. Of als iedereen met vakantie gaat en er moeten drie boeken naar de drukker. Als je vier onuitgewerkte klantverhalen hebt liggen die nodig op de website moeten. Maar niemand komt aan schrijven toe. Wie gaat dat regelen? RedactieKracht! Daarmee haal je tijdelijk een ervaren freelance redacteur in huis.

Zo kun je RedactieKracht inzetten

  • Interim contentmanager
  • Interim redacteur
  • Projectredacteur
  • Redactie-/productiecoördinator
  • Eindredacteur

Soms heb je gewoon even een freelance redacteur nodig. RedactieKracht helpt! Laten we eens kennismaken. Bel of mail me.

Groet,

 

In Marja hebben we een nauwgezette redacteur gevonden. We vertrouwen haar met een gerust hart de teksten voor onze nieuwsbrieven toe.

Margot de Zeeuw - Stichting BVA