Blog abonnement: zakelijk bloggen zonder zorgen

Iedereen weet ondertussen wel dat zakelijk bloggen een geweldige manier is om meer online zichtbaarheid te creëren. Het vraagt natuurlijk wel inspiratie. En kennis van zaken. En een content-plan. En discipline. En schrijfvaardigheid. Als die eerste drie er zijn, hoef je je over de laatste twee geen zorgen meer te maken: kies voor een blog abonnement van RedactieKracht.

Blog abonnement

Blog abonnement

Heb je een content-strategie of een content-kalender, maar niet de tijd om te schrijven? Schakel over op een blog abonnement van RedactieKracht.

Het abonnement kan helemaal op jouw wensen worden afgestemd:

  • Hoe vaak wil je een nieuw blog plaatsen?
  • Moeten de blogs SEO-positief zijn?
  • Wil je een kort blog (500 woorden), longcopy (vanaf 1000) of afwisseling?
  • Hoelang wil je je blog abonnement laten doorlopen?

Omdat het belangrijk is een zekere continuïteit te hebben, biedt RedactieKracht een blog abonnement aan voor een halfjaar of een jaar. Daarna kun je per maand opzeggen.

Blog brainstorm sessie

Heb je (nog) geen content-kalender? Download hieronder het e-book RedactieKracht 50xX bloginspiratie, beleg met een paar mensen een blog brainstorm sessie en je hebt binnen no-time voldoende ideeën voor een paar maanden. Niet de tijd of de capaciteit om te schrijven? Schakel over op een blog abonnement van RedactieKracht.

Ranking en reputatie

Een blog abonnement loont. Als je regelmatig nieuwe content op de website plaatst, verbetert je ranking in Google. Je website wordt groter (relevanter) en je trekt meer bezoekers, die ook nog eens langer op je website blijven. Daarnaast bouw je met blogs aan je eigen reputatie. Stuk voor stuk dragen ze bij aan je bedrijfsverhaal en zo word je zichtbaarder en herkenbaarder voor je ideale klant. Zullen we eens afspreken om te zien wat ik voor je kan doen? Bel of mail.

Wil je handige tips ontvangen?

  • zakelijk bloggen template