Schrijfcoaching

Schrijfcoaching

Voor iedereen die regelmatig zakelijke teksten schrijft en zijn schrijfvaardigheid wil ontwikkelen biedt RedactieKracht schrijfcoaching aan. Persoonlijke begeleiding aan de hand van stukken die je zelf hebt geschreven, specifieke onderwerpen die je onder de knie wilt krijgen of vragen die je hebt ten aanzien van schrijven van zakelijke teksten. Het is jouw wens om beter te schrijven, dus geef aan wat je wilt leren of waar je twijfels liggen. Dan ga je daarmee aan de slag.

  • Schrijfcoaching kan schriftelijk, telefonisch, per skype of in een ontmoeting.
  • Heel vaak begint het met een persoonlijke ontmoeting. Na deze kennismaking gaat informatie uitwisselen op andere manieren gemakkelijker.
  • Je legt uit waar jouw onzekerheden zitten, op schrijfgebied.
  • In overleg wordt een plan gemaakt voor de coaching. Je kunt bijvoorbeeld  afspreken dat je regelmatig een stuk tekst instuurt, waarop je feedback wilt hebben.
  • Je kunt zelf de frequentie voor schrijfcoaching aangeven, sommige mensen vinden een keer per maand voldoende en hebben dan genoeg stof om verder te werken, maar er zijn ook klanten die elke veertien dagen afspreken.
  • Omdat het prettig is om een zekere continuïteit te hebben, samen ergens naar toe te kunnen werken, spreek ik minstens drie sessies af.

Met schrijfcoaching worden je zakelijke teksten beter.

Het tarief dat ik voor schrijfcoaching hanteer is € 70 ex. btw per uur. Als we alleen per mail werken, kan ik in dat uur een stuk van ongeveer 2.000 woorden becommentariëren, als we skypen of bellen reken ik een half uur voorbereiding (een stuk van max. 1.250 woorden) en een half uur skypen.

Facturering achteraf, aan het eind van de maand.

Ontdek wat schrijfcoaching kan doen voor jouw bedrijf Marja Duin RedactieKracht