Bedrijfscommunicatie

Hulp nodig met bedrijfscommunicatie?

Je wilt je bedrijf op je eigen manier in de markt zetten. En de juiste doelgroep bereiken. Dan is het nodig om duidelijk te bmaken waarin je je onderscheidt. Folders, website, blogs, nieuwsbrieven advertenties en jaarverslag zijn daarvoor belangrijke middelen. Natuurlijk weet je dat het helpt om meer aandacht te geven aan je bedrijfscommunicatie. Maar… het is niet je core business en zeker niet je hobby. In dat geval kun je rekenen op RedactieKracht. Ik zorg ervoor dat je content krijgt die werkt.

Kies jouw social media kanalen

Wil je klanten winnen? Laat je zien. Zorg ervoor dat mensen je regelmatig tegenkomen. Gebruik niet alleen je website om nieuwe klanten te trekken: ga bloggen (of laat RedactieKracht dat voor je doen). Maar post ook interviews met bestaande klanten die vertellen over hun ervaringen.Zet daarnaast social media in om je naamsbekendheid te vergroten. Twitter om in gesprek te gaan met potentiële klanten. Met andere woorden: er is keuze genoeg om je organisatie effectief op de kaart te zetten. Kies de mix van kanalen die bij jou past.

Maar het is moeilijk om ergens te beginnen. Zie je door de bomen het bos niet meer? Als ervaren content marketeer adviseer en ondersteun ik je graag. Denk concreet aan:

  • Schrijven van blogs, nieuwsbrieven en whitepapers
  • Tijdelijke of regelmatige ondersteuning van het communicatieteam of je communicatiemedewerker
  • Advies bij het formuleren van een communicatieplan
  • Redactie-/productiecoördinatie van het personeelsblad
  • Projectcoördinatie jubileumboek of jaarverslag
  • Schrijven van webteksten
  • Redigeren en corrigeren van offertes, advertenties, personeelsbladen en jaarverslagen

Heb je hulp nodig met je bedrijfscommunicatie? Of wil je weleens sparren over je plannen? Neem dan gerust contact met me op.

Twijfel je of je RedactieKracht nodig hebt? Bel 06-101 87 321 dan zoeken we het uit. Zo nodig verwijs ik je naar een van de contacten uit mijn netwerk.

Offertes op aanvraag

RedactieKracht zorgt voor bedrijfscommunicatie die werkt